Selasa, 2 Disember 2014

Iklan Komersial...gituuu

Bagus betullah aku ni...hihihi...ada orang puji?Takde...takpe aku puji sendiri.
Sampai macam tu sekali sifat riaknya...sgt terserlah...
Tak baik gitu...Allah tak suka hambaNya bersifat begitu...
nanti kene kifarah (eh tui ke ayat aku guna ni?)
Sebaliknya Alhamdulillah diberi kesihatan, kekuatan & kerajinan utk membuat 3biji Trifle sekali dlm 1 masa....Keranaaaaaa....selalunya nak buat sebiji Trifle pon aku taklah begitu rajin...

No...no...noooooo....Sis tak niaga dikkkk...Sis cuma tolong buatkan ajer utk Jamuan katanya...
Org request tak smpi ati nk hampakan pemintaan..
Wlupon smpi ke 1/2marhalah pegi mencari bebahannya...hihihi Nampak benor nipunya..

Amboiiii intro kemain steady lg...
Pdhal blog ni mcm wujud tak wujud jer dah skrg ni...
Camtulah aku skrg ni...ada mood adala citer kat blog ni...klo mood lemau...betanduk nak update...

Dah2...jom2 layan gambo trifle yg membanggakan Sis ni...bangga ler sgt...mcmla susah sgt nk buatnya kan...

 Buat dgn hati yg ikhlas....Rasa sedap pasti hadir dgn sendirinya... :-)



 Ciptarasa & keunikannya membuatkan sesiapa yg melihat pasti terikat...



 & seakan2 menari2 ingin merasainya....



Inilah Puding Trifle ku.....


hahahahahaha....ater kome2 yang baca harapnya janganla berkecil hati dgn puisi Trifle gubahan tu yer...Kepada mahaguru Acik Kama bohot2 syukriya...paham ke tidok?Tima kasih byk daaa...

Selepas adegan masak memasak kat dapur tuh...aku nak nunjuk skit sabun basuh pinggan yg sedang aku gunakan...sangat2lah aku jatuh cinta...sebab setitik je pon dah bebuih dgn wanginya...
Tak caya?Gi beli test sndr...Nak tau sabun apa...


 Hahhhhh...sabun nilah...JOY...

Mr.Laling pon skrg suka sgt basuh pinggan sbb dia kata baunya wangi & byk buih...
Amboiiii kan...dah mcm iklan free plak utk JOY ni...bukan dpt royalti pape pon...xpela..aku nk kongsi ajer..hihihi...

Kiranya entry kali ni agak komersial skit...okla...yg sblm ni personal sgt...nmpk sgt diri sedang dirundung sepi...

Ok...have a nice day uolsss...

Mood nak g bercuti...tapi tak cuti2...bilalahhh nak apply cuti ni...asik bz memanjang...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan