Isnin, 18 Ogos 2014

Minal Aidil Walfaizin


Bersamaan 22 Syawal 1435H

Alhamdulillah...syukur harini diberikan semula rs sihat selepas 2mggu rsnya demam disambung pulak dgn anak2 jg sama demam...
Mudah-mudahan keluarga ku sentiasa diberikan kesihatan & kesejahteraan dibulan yg mulia ini...

Belum berkesempatan nak buat open house menjemput kawan2 & tetamu dtg beraya ke rumah.Badan baru nak kebah nih...rs lesu jer...
Pergi open house rumah kawan2 pon sempat ke rumah Kak Ita jer...itu pon panggilan kali ke2 dijemput..
Thanks la kak ita sudi jemput i & family...
Kitorg sedondon pink pepel katanya tahun ni...

Citer raya dah nak basi...tp smgt nk updet tu arini tiba2 ada...Bg berseri skit blog yg dah sunyi ni..
Tahun ni beraya di sebelah mertua...Manjung, Perak.
Raya mcm besa tiap2 tahun Alhamdulillah gembira bersama keluarga tersyg...syukur masih punya makabah & mil pil...
Sempat lg kot nk ucap....Selamat Hari Raya semuaaaaaa.....

Semoga Allah memberkati kami sekeluarga...& kita semua....disamping mengingati serta mendoakan  saudara2 kita di Gaza...AMIN

Tiada ulasan:

Catat Ulasan