Jumaat, 13 Disember 2013

My Wishlist gituuu

Arini rasa2 nak skeping Paris...tp bkn Paris kat obersi nun...ni Paris sebelah kg mak aku ni hah...
Jadi kome2 yg membacanya sila fefiling berada d Paris..Klo yg mmg duduk area2 SI ni mmg udah familiar dah loghat Paris ni...Tp aku xdele guna 100% keParisannya..kang payah kome nk paham..
ok2 melalut sudah...

Dah nk dekat2 ngan tarikh 24 Dec 2013 ni...aiiishh terasa mcm nk make a wishlist ler plak..Eh jgn salah pandang yer...bkn 25 Dec ni..yg itu takde kene mengena dgn teman..
Ada apa dgn 24 Dec ni?buat masa ni biorler rahsia...ihihihiii...

Org lain ber'wishlist' tuk taun baru 2014 ni nanti..Ater bior ler kan...ikut sukati kome ler nk wishlist sempena ape pon...Dah kata wishlist...ntah dapat ntah idak, ntah menjadi ntah idak...Takpeler angan2 pon pe salahnya kan?


Berbalik pada tajuk kita 'My Wishlist' tadi..
Kome rasa2 ler apa yg aku nak gamaknya?Toksah kita main teka-teki...moh teman kabokan satu persatu apa yg teman nak yer tak...lg senang kome tak payah nk pikior...buat serabut kepala otak kome jer..

1. Dapat voucer eh tunai RM1K from Mr.Laling utk soping2 di shopping mall yg teman suka..
2. Percutian keluarga di Sarawak...~ lom penah sampai lg...pdhal masih dlm satu Malaysia..
3. Rantai labuh atas skit jer dr pusat...bior semua nmpk...
4.Renovet rumah...nk pebesor yg belah tepi dihempet bior smpi dah xde tepi...yg depan di tambah sampai ke pagor...


uwaaaaaaa....



INI SEMUA POYOOOOO!!!

yg sebenornya wishlist aku cuma ini saje...


Oven Panasonic Cooking Magic ~
Kukus...grill...panggang...kukus...grill..panggang...KUKUS...
Terpengaruh dgn iklan panasonic sponser "masterchef" kat astro tu..



Itu ajer pon...hihihihi...
Jangan la kome ketawekan teman...ater udah itu jer yg teman rs nak skrg ni...
Harap2 adala yg sudi adiahkannya...Mana tau kot2 ada yg bermurah ati...hihihi...

Klo ada ler menda...berkobar2 teman nak dok didapor besama resepi2 yg telah lama teman perap didlm simpanan...okler kome...sampei sini udah...teman nak berangan lg...

Jumpa lg..






Tiada ulasan:

Catat Ulasan