Selasa, 8 Oktober 2013

Mandi Manda


... mandi manda kolam renang..
Cewahhh tajukkk.Kemain kenn?Sebenarnya request drpd anak teruna aku tu lah.
"jom la mama kita mandi kat kolam mcm dulu tu"
Pdhal kat sekolah dia..tiap2 ari Khamis mmg dah ada slot mandi2 kolam nih..(kolam x ckp beso gaknye)
Pikir2 pon dah lama tak bawak anak2 kemana2..Mcm yg aku penah ckp..kitorg tak blh rancang..payah nak jadi..So klo kata nak pegi jln2..terus siap & bertolak..Ok..

Tak booking ape2 hotel pon..main redah aje...konon2 tak ramai org jln2 time exam PMR ni..
1st hotel tu gi tinggai 2bilik...dua2 bilik single bedrm...Hotel mmg byk..tp opkosla aku pilih yg rege bepatutan..jimat lanje..hikhik..semlm je pon...

2nd hotel ok byk bilik..pilih je nk yg mana..Rege pon murah..Yg penting under bajet..
Sblm ni penah menginap kat sini.Tp murah lg..Skrg dh up skit...
Dulu biasa2 je bilik dia..(Skrg dah lawo skit..dah ade tv flet skrin)Tp xlah mcm 5* hotel kennn...
Bilik blh tahan gakla besar...2 katil queen..(Yg penting ada kolam renang)
Lgpon dh malas nk ronda cari hotel lg dah..sbb ujan kemain lebat time tu..
 Kemain ko adik...bz mengkoling2 sape tu?

Disebabkan sampai pon dah petang..Hujan pon lebat sgt..Aktiviti jalan2 terpaksa ditunda...melainkan dok berehat atas katil ajelah...


Keesokan paginya...
 ANAK2...MANDILAH PUAS2...HAHAHAHA....(mama pon sama naik...mihmihmihmih)

amik mood dulu


Ayuni agak gayat memula nk masuk kolam ni..




Ok dah puas bermandi-mandian...Jom siap2 nk cek out...
Anak2 nye pasal nk mandi kolam...
mama & ayah turut kan.(Turutkan la setahun sekali...berkali2 idok ler)






2 ulasan:

  1. mama dok tepi kolam je ke..hehe

    BalasPadam
  2. Aksi mama didlam kolam tak sesuai utk tontonan umum..hihihi..

    BalasPadam