Selasa, 29 Oktober 2013

Cendawan tumbuh melata

Semenjak dua menjak ni..dah mcm cendawan tumbuh.
Dah MACAM-MACAM ADA kat tempat aku ni.Mula dgn Tesco, pastu Billion, Hotel, Nilai pon dah ada, bila Mall dah ada.Mcm2 la menapak kat dlm Mall tu.Plg mak suka nok dah ade Watson..Takyah la mak nak gi jejauh semata2 nak ke Watson..Tp smpi arini x pegi pon lg situ...hihihi...

Satu lg yg aku suka Kedai Buku...sgt2 suka...mcm2 buku ada kat situ.Apa namanya book store tu ekk..lupa plak nk tgk.Tp byk buku2 agama & kitab ada kat situ.Mmg blh berhabisan kat kedai buku.Butik2 juai tudung & baju mmg melambak ler..Tambah dgn bemcm2 fastfood restoran dh ada kat sini..So senang dh tak perlu nk pegi jauh2 lg mcm dulu nak ke tempat2 nih..
Anak2 pon suka jgk sbb dah ada KidsZonia kat sini..So Sabtu lps pe lg..bwkla diorg gi memain..Pulak mmg dah lama tak bwk diorg tempat2 camni.

Take ur time anak2..Main lah..tp jgn mintak nk dtg hari2 sudah..

 Ayuni bab main2 camni mmg dia suka...tp klo nk beli mainan tak beli pon xpe..


 Klo tgh main..takde plak igt nak susu ye?


Yg sulung ~ Abang Daniel...badannya jer besar tp umurnya masih muda...

Lepas ni akan ada pulak Panggung Wayang..Boling bagai...Amboiii lengkapla sudah kat sini..Dah rs sesaknya berbanding sblm ni yg suasananya sgt2 sederhana..Bkn la komen ni mcm menolak kemajuan.Cuma terkenang betapa cepatnya pembangunan..Duhai anak2...SI dah x mcm dulu...huhu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan