Khamis, 29 Ogos 2013

Open house lagi

Yeahhhhhh...
Gambar raya dah terpampang disitu...
Tak penah ada gamba family yg di frame kan...
Kali ni dah complete rasanya klo nk letak gamba family dlm frame besau2...hihi..
Amik gambar sendiri ajer...takde studio2 pon...
 Cantik tak?


Okay itu td intro jer...
Aku selalu bikin intro lain...entrynya story lain...hihihi...apedaaa..
Sabtu lps buat open house...Opssss...bkn akak yg jd tuan umah...
Tp my sis kat Selayang nun yg buat open house...Akak tetamunye aje...
Semua masak sendiri...
Menunya : 
Nasi Tomato,Ayam msk merah,Tulang masak kari,jelatah
Bihun sup tulang (Penang stail...kasi kuning skit bihun tu...)
Aneka biskut, agar2 & kek...

 Kek coklat kukus...ekceli kek tu mak sedara yg buat...ai buat toppingnya ajer...
Kesian kek tu tak berseri tanpa topping...tu pon xde coklat rise..klo tak lg santek tau...
+ sedap..Opkosss


 Sah2 aku yg menghias..sbb tu amik gamba...miahahahaha..

Mmg keje potong memotong, hias menghias semua koje aku...

 Yg ni bkn aku yg nk amik gamba...diorg yg posing pastu suh makcik diorg yg comel ni tangkap...


 Tak dilupa anak2 ku yg tersyg...


 Sedapnyaaaaa....


Dah alang2 aku kat Slgor kan...sah2 la bff aku pon dijemput...Dia pon dah mcm family aku...
Boleh la jumpa..wlupon kejap aje..Beza sgt dulu & skrg..jumpa pon takdan nk nyembang2...gosip2...
Anak2 keliling pinggang...hihi...Nak amik gambo pon la haiii...Asik tak menjadi jer..Last2 ini je lah yg jadi...
 Me & Ena...(camne ke gayanya amik gambo ni?hihihi...)

 Okla skit yg ni...


Sblm tu raya ke2 aku dah gi dah beraya kat umah kakak my bff...Kire kali ni ko buat kunjungan balas kat umah kakak aku la kan...Sibaik ko dtg...klo tak aku mrajuk...ekekekeke...

mmg tak sah klo tak amik gamba kan Ena kan?

Penatnya open house kat umah sis aku...Smpi dah kat kui 12am masih terima tetamu...Mlm menu lain plak... Mee goreng udang basah...

p/s: agaknya bila aku ni nk buat open house ni?Syawal masih berbaki lg 8 hari..Biskut raya pon dh tinggai seredak2...hihi..

1 ulasan: