Khamis, 9 Mei 2013

Terlaksana sudah

Aduiiii...lamanya dibiarkan sj blog ni sunyi yer...
Maklumla bz memanjang.....Mcm2 kekangan..hihi...
Mil nk g umrah....,badan tak sihat...., PRU13 lg (ecewah mengalahkan aku plak yg betanding...kuikuikui)

Igt tak entry sblm ni yg aku ni beria sgt nk mkn PENGAT...Gara tgk Masterchef Selebriti nye pasal..
Makanya...dah pon selamat berada di dlm perutku...
Bkn ssh nk buatnya pon...

 Pengat ubi ku dh tinggai separuh slps diagihkan pd jiran...(banyak lak aku buat..ape salah sedekah yer?)


 Masterchef Lin menyediakan Pengat Ubi Berenang2....hihihi...

Masa buat pengat tuh...pas aku siap masak sarapan pagi...Org selalu buat pengat utk minum2 ptg...Aku yg dh x sabo2 nk mkn pengat...terus buat pagi tu jgk...hahaha...
Sambil2 sarapan makan pengat...xde salahnya pon kan?
Makanla kami anak beranak...Mr.Laling je xde...dia kene gi kursus...

 Daniel request nk mkn nasik lemak...

 Kemain selera la anak ku ni klo mkn...

 Tak toleh kiri & kanan dah...

Adik yuni jer mainten posing klo mama nk amik gamba...hihi...


Okla tu jer...pasni nk update citer gi antar MIL aku ke KLIA...buat umrah...Time ni mgkn MIL tgh menunaikan ibadah umrahnya disana...Moga semuanya dipermudahkan...AMIN...

2 ulasan:

  1. eh time update blog kita sama2 lerr heheh.lama tak berblog i ni.terliur tgk pengat ubi tu

    BalasPadam
  2. Tulah pasainya..sama la plak.Klo u dekat mmg dh smpi dh kat pintu umah u..hihi.

    BalasPadam