Khamis, 25 April 2013

ROJAK DI TENGAHARI

Dah Khamis yer...

Kejap ajer masa bjalan skrg ni...

Lunch dah ke korg?

 Pd yg da dpt gaji tu..sure gi lunch ngan membe2 or partner msg2 kat tempat2 yg special skit ye tak?

Jom tgk ape aku mkn lunch td...

hihihihi...ROJAK BUAH...dap gak...Tp kuahnya agak cair...dah kene ngan buah tu lg betambah cair...

Mempelamnye plak hhuhuhu...masammmm...ermmm...power..
 ada buah jambu, nenas, ambra/kedondong, sengkuang, mempelam...


dah 2ari tak selera nk mkn nasi time lunch...semlm layan bihun sup..arini lgsg x lalu tgk makanan...Tekak rs nk mkn menda2 ringan camni jer...


Ptg ni plak rsnya nak gi cari ubi keledek/ubi keladi (klo ada) nak buat PENGAT...

Penangan tgk FB Masterchef td...Terus rs teringin...Mmg dah terbayang2 dah rasanya..

Nilah gamba pengat nangka yg dlm rancangan Masterchef Selebriti tuh...Ermmm yummi2..

Tp mmg tak la aku buat pengat nangka...Dpt buat pengat Ubi/pisang pon ok...

Tu jer kali ni...daaaaaa.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan