Isnin, 11 Mac 2013

Home Sweet Home

Dah lama nk bt Tajuk Entry nih...hihi..

Ish...ish...ish...ko mampu ke nk tayang bunga sepasu comel camni kat blog?hihihi...

Mama jwb...Ni jer yg Mama mampu dikkk....

Kalo gi kedai English tuh...semua bekenan...tp duit je tak berapa nk bekenan...ahaks...Pendek kata tak dpt gajah...semut pon jadikla...Yg termampu dibeli adalah bunga yg shangat comel dimata aku...
 Telah ku hiaskan di Meja TV...


 Comel shj disitu...


 Ini adalah model yg tlh menenggelamkan keserian bunga ku itu..
(mgkn model lg comel kot?hihi...)

Ok kat mana anda blh dptkan bunga tu di Perak ni?Ya...di My Home One, Aeon St18...Hahaha.
Mcm deko besama Eric plak...
 Ya persoalannya..Knp Mr.Laling yg enteprem?Sbb aku segan nk amik gamba kedai tu.....So kengkonon amik gamba Mr.Laling la..


Ayuni jgk kene jd model tempelan...



Ok...dah layan bunga td kan?Meh layan dapur mama yg br kemas nih lak...Klo tak kemas..mmg dihalang sama sekali utk amik gambar...Dapur mama yg kecik comel molek...Jadikla..mama sorg je pon nk masak kat dapur ni ye tak...?
 Dr pandangan atas peti ais..

Pandangan bwh kabinet....
 Lap dulu kasi kilat...huahuahua...sgt2 propa...

 Pandangan atas lak...


 Kitchen troli yg mdh alih...sgt2 membantu iolss..Maklumla dapur kecik..
Dapatkan segera di Ikea yer...


 Yg ni FM collection yg tak seberapa...yg ni je dpt diselamatkan...yg lain2 dah selamat dipecahkan oleh anak2...Pt ais rendah..senangla anak2 nk capai...

 Semua FM dlm negara aje...
Sesape nk kasi FREE yg luar negaranye leh la adiahkan kat aku...hihi..


p/s : tgh menghitung ari...nk bt kenduri kat umah ni..1st time...mdh2an dipermudahkan segala urusan...
Kenduri kecil2an aje...jemput kwn2...23hb Mac 2013 ni...slps Asar...



2 ulasan:

  1. best la rmh sndiri kan....:-)
    area mna ni kak....?

    BalasPadam
    Balasan
    1. best sgt wlupon takla sebesar mana tp umuahku syurgaku..akak stay kat area seri iskandar..jemputla kenduri..

      Padam