Isnin, 21 Januari 2013

Cermin hajaib

Assalamualaikum semua..
Masih lg dlm mood mendeko2....Deko ala aku ler...biasa2 ajer...asal cantik dimataku..Alhamdulillah...

Tp sblm tuh nk citer...sepanjang cuti 2ari lps, kitorg sefamilia ke Ipoh jap...bwk anak2 jenjalan...Ms Mr.Laling behenti kat depan kedai nk beli brg...ternampak kusi rotan 1 set kat luar kedai perabut...Kenan tui kusi putih rotan ni...Santeknya klo dpt letak kat tepi umah...Tp takde keperluan nk beli lg...sbb laman tepi lom ada landskap lg...Dok kosong lg...hihi...Nanti2 lah kalo ade rezeki...

Laju je aku kuarkan kamera zoom dr dlm keta jer...
 Cam kusi kat ikea kan?

Korang igt tak entry aku yg gi Nilai klik sini aku nk bgtau aku beli ape kan?Hermmm ni jelah yg aku beli kat sana...Cermin Hajaib...hihihi...Akhirnya..tergantung jgk kat dinding...Kemain la lama br digantung..Maklumla, Mr.Laling bz..hrp aku tidak ler...Murah sajer..RM90.
Sabtu lps pegi Tesco Ipoh, jumpa sejibik cermin ni kat kedai kapet Pakistan tuh...sj gatai tanya price..

 me : Ini cermin brp?

Ini cermin cantik adik...kasi murah2...dia punya price RM180...Kasi murah2 RM130 sudah..

me : Ulps...mahainya..

Ok2..klo u suka..kasi special price RM110 angkat...

me : ermmm xmola..

Byk dia untung kan?

 Kire tak rugila aku beli cermin ni kat Nilai.


 Disudut itu jg akhirnya dah gantung frame (adiah kawen dr my BFF)


 & disitu jg ada sorg dak tecik sdg tlg mama mengemas..dgn tak berbaju...hihi..


& juga bunga baru mama (inteprem sekali lg) huahuahua...suka..



p/s : TQ Kak Ita yg tlg aku yg tak pandai ni buatkan LINK nih...Haha..

4 ulasan:

  1. wahhhh mmg cermin ajaib la u...ni mesti i nampak kurus kalau bercermin kt umah u hehehhe.bila nk tranform ni ke english deco?

    BalasPadam
    Balasan
    1. u nih..english deko mende..i ni moden + kontemporari + english = cacamarba iku sukati ai...hihi...

      Padam
  2. cantik deko rumah..nanti tunjuk lagi..blh kongsi idea..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq alfidah..deko ni time ade mood je..hihi..insyallah kita kongsi idea..

      Padam