Rabu, 2 Januari 2013

01.01.13 semlm

hai uolsss...ha rindu kat i tak?
Haha...ape kes mlm td baru je hapdate blog arini dah rindu kat i...haha..( Hade ke yg rindu?)

Melalut je aku ye tak...Arini nak citer skit kat mak jemah...ngan mak besah...mak jenab semua skalilah...
Anak laki aku Daniel dah mula sekolah Tadikanya...Haritu mmg dah antar tp trial ajer...kire x masuk kelas pon...main2 gitu...Arini dah citer lah.Dah start blajar ABC, main puzzle, cikgu camni cikgu camtu, kawan tu kawan ni...makan mee sup..ayam bagai...Kalo blh semua yg berlaku dia akan citer... 

Alhamdulillah...cuma ada jgk drama pagi td...Boleh dia melalak...meraung tak hingat nak ikut aku balik...Tp xdelah smpi meronta2...suara aje yg kuat...dah tau dah autar Daniel...:-) Tadi masa amik balik...kemain je CERIA...So disebabkan teacher dia ckp dia sgt2 good...kasila upah eskerim koneto 1....

Tapi sblm sesi sekolah bermula dah mmg kasi upah dulu...ape org kata gedebance....hihihi...Dah bawak gi main2 kat Ipoh Parade...Kamera tak bwk lak..Sibaik ada kamera hp Samsung Champion aku nih...

 Inilah budak yg manje sgt pg td


 Klo main smpi bpeluh2...blh perah...


 Yg ni pon tak padan nko..


 Budak stereng...suka klo dpt pegang stereng..


 Alahai dah tak muat...gagah jgk nk masuk


 Wajah2 kesayangan aku


 Warna warni...mmg bebudak xcited...


 Ayuni smpi tak mau bangun dr kusi tuh.


 Daniel dah penat tu yg main menan tu plak...


 Gelagat anak dara ku


 Daniel naik Zebra...dia panggil BEZOO...mcm kartun ZOO tuh...


 Senyummmmmm...


 Alahai mama comei gitu...muahahaha...


 Tak bg pakai baju tu nak jgk2...so pakai je la...


 Pekerja kontraktor tgh bwk batu bata


 Mcm betui2 kerja keras


 Ish2...mama sapa nih...?cun ahhh....hahaha..

& akhir sekali inteprem gakla hero hensem ai nih...pagi nih ada story besama hero ai ni...hihi..:-)

Kalau bwk anak2 ni main kat indoor mcm nih mmg 1 ari pon diorg tak penat...Tp duit la...

20minit awal RM5  & pastu setiap 10minit RM1 x 1org

Klo 2 dah berapa?Kire2....hihi...

Tp anak2 hepy lah...Harus lalu dikawasan ini time ada duit shj hokay...Time agak2 dah ujung2 tuh lalu la tempat lain ok...hihi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan