Isnin, 17 Disember 2012

Doa KeSyukuran Buat Ayuni ~ 1 Thn

Sabtu lepas balik Tepeng...my kampung...Sebab ada kakak aku dr KL blk.
Alang2 dah bekumpul...decide buatkanla doa selamat utk Ayuni kerana dah 1tahun..(tanda kita bersyukur kata sorg membe aku tu...)
Mmg takde jemput sesape pon...
Yer jgk...klo aku x dapat nk buat besar2an pon...yg penting adalah tanda syukur & doakan kesejahteraan Ayuni kerana dah bersama aku sekeluarga...Wlupon hajat tu mmg teringin nk bt majlis bertema "PRINCESS" gitu kat my gegirl...tp byk sgt kekangannya...
Makanya jdlah doa kesyukuran buat Ayuni yg menyambut usia 1tahun pd tahun ini 2012... ALHAMDULILLAH

 Sederhana tp belon tetap ada...


 Ayuni br bangun tido..


 Org2 kuat dlm meniup belon...OPTSSSSS...ade sensored disitu...:-)


 Ayuni & sepupu2...


 Daniel yg sedang gigih main belon...


 Byk kedai kek tutup plak..Akhirnya yg ini jerlah yg jumpe kat kedai kek di Taiping...



 Muka Ayuni yg ngantok...

 Mekasih semua nyanyikan lagu epi besday utk Ayuni...


 Tu camno nk ptg kek tu?


 Serbuuu....Mee goreng ajer...


 Muka Ayuni tgh tahan nanges...Badmood tetiba...


Selepas majlis selesai...barula Ayuni nye mood dtg...barulah leh amik gambar...Da pakai cun2 pastu tak amik gamba...rugila kan?
Jadila Ayuni model mama sekejap...:-)
 Sweety gegirl...


 Sexy back kate Mamarinia...


 Jelingan manje utk semua kwn2 blogger mama...


Also Sweet Smile to all mama's blogger frens....

Thats All....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan