Jumaat, 30 November 2012

Besday Party For Me...

Salam Petang Jumaat...

Seperti yg dijanjikan pd entry pg td...Ni hah aku hapdet citer Jamuan Besday Party utk beday boy & the only one beday girl bulan Nov ngan Dis...Kire klo ikut bulan aku blom lahir lg la...hihi..

Memalu miau jgkla bila ada yg sudi watkan besday party ni kan...Tp sbnrnye dlm ati ni umangaiiii sukerrrr....:-) Tak caye tgk gambar2 amik tadi...

 Yeaaa...dpt adiah...mekasih yer korg...

Eh ada Daniel kat situ....jgn tekezut...Saja je bwk anak skali...gantikan Mr.Laling yg xde gi otsetesen kan...

 Itulah muka2 beday boy & beday girl...


 5org skali...3org bln Nov....2org bln Dis...

Ekceli...sblm2 ni mana der bt besday party bagai camni....Tp kali ni rajin plak ler bahagian aku ni...Harap2 berterusan lah...sian kat org lain klo tak buat...


 Dasat wooo...masa ni punya byk kamera dok amik gamba kitorg...bajet artis jap...


 Sesi potong kek....x dapek nk potong sbb semua bkn muhrim...muahahaha...


 Daniel aje la wakil...


 ape nak tulis lg?


 Pekena ngan aku tuh?


 Layan laksa la...semua ni dihidang tau...mcm pemantin...5*


 Daniel tgk aje ke?


 Laksa ade...kek ade...Sardin role tu aku yg buat...licin...



 Kek dah tinggai separuh br igt nk amik gambar....


 Dapnyer juz tembikai...tp x leh minum...tgh perit tekak nih..rugi2...


 Daniel yg malu2 nk amik gambar....


Nampak ke tarikh besday aku tu?Kelazzz korg tak letak tahun...muahaha...


Okla korg...nk balik....daaaaaaaaaaaaaa.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan